Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the marijuana smoke barcelonal
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Bu probeert de bal met de borst te controleren. Purrunga rent richting de bal. Gudiel is nu in balbezit. Gudiel draait met de bal, schiet en ... Granados werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the marijuana smoke - barcelonal 0:1

12e minuut.
Coito kopt de bal weg. Arrázola is nu in balbezit. Cantón is nu in balbezit. Arrázola verovert de bal door een tackle van achteren. Arrázola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Coito met een sublieme pass. Arrázola rent richting de bal. Cantón rent richting de bal. Arrázola onderschept slim de pass. Arrázola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Antunez onderschept slim de pass. Antunez geeft de bal voor. Inworp. Vides met een snelle inworp. Coito speelt de bal door. Turcios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arrázola bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrázola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the marijuana smoke - barcelonal 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the marijuana smoke 39%, barcelonal 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the marijuana smoke - barcelonal 1:1

54e minuut.
Vides bereikt de bal nog maar net als eerste. Vides probeert naar een medespeler te passen. Coito heeft problemen om de bal te vangen. Coito schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Cantón bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrázola is nu in balbezit. Cantón begaat een overtreding. Cantón krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Espino verovert de bal door een tackle van achteren. Cantón bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coito. Coito krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Serrano geeft een lange en hoge pass. Cortés rent richting de bal. Coito bereikt de bal nog maar net als eerste. Coito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the marijuana smoke - barcelonal 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the marijuana smoke 47%, barcelonal 53%.
the marijuana smoke - barcelonal 2:1