Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GREAT LEAGUE Bayer Munich FCB
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.6
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Lamus met de inworp. Jerez is nu in balbezit. Ortega rent richting de bal. Jerez rent richting de bal. Jerez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Alfaro met een snelle inworp. Osorto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bobadilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alfaro geeft een hoge lob. Hedman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Mencia geeft een lange en hoge pass. Trujillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Curry de bal. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Hedman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra geeft de bal voor. Klungelig pakt Mencia de bal. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GREAT LEAGUE - Bayer Munich FCB 1:0

26e minuut.
Bobadilla kan de bal niet met de borst controleren. Osorto verovert de bal door een tackle van achteren. Osorto passt de bal met de wreef. Ortega rent richting de bal. Ortega draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez geeft een lange en hoge pass. Chinchilla is nu in balbezit. Osorto onderschept slim de pass. Osorto haalt uit met een fantastische trap. Purrunga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Trujillo rent richting de bal. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez speelt de bal door. Ortega rent richting de bal. Ortega schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Purrunga trapt de bal weg. Curry kopt de bal weg. Klungelig pakt Ortega de bal. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREAT LEAGUE 58%, Bayer Munich FCB 42%.
GREAT LEAGUE - Bayer Munich FCB 1:0

54e minuut.
Jovel geeft een hoge lob. Inworp. Cerritos met een snelle inworp. Trujillo rent richting de bal. Trujillo geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Ortega de bal. Ortega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GREAT LEAGUE - Bayer Munich FCB 1:1

63e minuut.
Curry probeert naar een medespeler te passen. Jerez is nu in balbezit. Elias rent richting de bal. Jerez verovert de bal door een tackle van achteren. Jerez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GREAT LEAGUE - Bayer Munich FCB 1:2

78e minuut.
Canizales met een harde bal richting middenveld. Jerez kan de bal niet met de borst controleren. Almendra is nu in balbezit. Jerez verovert de bal door een tackle van achteren. Jerez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREAT LEAGUE 44%, Bayer Munich FCB 56%.
GREAT LEAGUE - Bayer Munich FCB 1:2