Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayer Munich FCB GREAT LEAGUE
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Almendra draait met de bal, schiet en ... Alfaro rent richting de bal. Vega legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vega krijgt een gele kaart. Alfaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Godoy neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Curry speelt de bal door. Godoy rent richting de bal. Godoy met een sublieme pass. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Jerez is nu in balbezit. Almendra is nu in balbezit. Jerez maakt een afschuwelijke overtreding. Jerez krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Curry is nu in balbezit. Godoy onderschept slim de pass. Godoy probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bobadilla speelt de bal door. Bali geeft de bal voor. Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Jovel rent richting de bal. Bobadilla onderschept slim de pass. Bobadilla geeft de bal voor. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vega geeft de bal voor. Inworp. Alfaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Hedman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bali met een snelle inworp. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra speelt de bal door. Duarte rent richting de bal. Duarte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer Munich FCB 59%, GREAT LEAGUE 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayer Munich FCB - GREAT LEAGUE 0:0

47e minuut.
Lamus passt de bal met de wreef. Canizales rent richting de bal. Canizales geeft een hoge lob. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer Munich FCB - GREAT LEAGUE 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer Munich FCB 67%, GREAT LEAGUE 33%.
Bayer Munich FCB - GREAT LEAGUE 0:1