Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los mormones the marijuana smoke
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Gonzales rent richting de bal. Arrázola verovert de bal door een tackle van achteren. Coito rent richting de bal. Arrázola bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrázola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Espino is nu in balbezit. Mahomar verovert de bal door een tackle van achteren. Mahomar passt de bal zonder na te denken. Guido bereikt de bal nog maar net als eerste. Guido haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Espino rent richting de bal. Mahomar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Espino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Espino met een snel genomen vrije trap. Dacarett probeert de bal met de borst te controleren. Dacarett passt de bal in één keer door. Coito heeft problemen om de bal te vangen. Coito schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Dacarett is nu in balbezit. Vides onderschept slim de pass. Vides speelt de bal door. Arrázola rent richting de bal. Arrázola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Estrada passt de bal in één keer door. Rosa is nu in balbezit. Bu verovert de bal door een tackle van achteren. Coito rent richting de bal. Coito schiet op doel. Velásquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los mormones - the marijuana smoke 0:1

39e minuut.
Daar is Vides, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vides passt de bal in één keer door. Arrázola rent richting de bal. Arrázola draait met de bal, schiet en ... Velásquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los mormones - the marijuana smoke 0:2

45e minuut.
Vides met een sublieme pass. Gonzales is nu in balbezit. Arrázola verovert de bal door een tackle van achteren. Arrázola haalt uit met een fantastische trap. Velásquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mormones 53%, the marijuana smoke 47%.
los mormones - the marijuana smoke 0:2

49e minuut.
Dacarett met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bu met een snelle inworp. Daar is Vides, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vides geeft een lange en hoge pass. Velásquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arrázola maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Rosa is nu in balbezit. Vides onderschept slim de pass. Vides met een sublieme pass. Coito rent richting de bal. Coito schiet op doel. Velásquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gonzales onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Dacarett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coito is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gonzales. Coito is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bu met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arrázola springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vides zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosa onderschept slim de pass. Fonseca rent richting de bal. Fonseca geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Coito rent richting de bal. Coito passt de bal met de wreef. Arrázola rent richting de bal. Arrázola draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hidalgo de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Bu speelt de bal door. Coito bereikt de bal nog maar net als eerste. Coito passt de bal zonder na te denken. Arrázola bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrázola haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Fonseca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coito is nu in balbezit. Coito geeft een lange en hoge pass. Arrázola rent richting de bal. Arrázola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los mormones - the marijuana smoke 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mormones 52%, the marijuana smoke 48%.
los mormones - the marijuana smoke 0:3