Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jose zamora Bayer Munich FCB
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Granados, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jerez. Granados is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Granados zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Canizales is nu in balbezit. Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Canizales trapt de bal weg. Jerez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cano de bal onder controle te krijgen. Yu rent richting de bal. Yu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Mencia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Diaz met de inworp. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Hedman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jose zamora - Bayer Munich FCB 1:0

30e minuut.
Jovel bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jose zamora - Bayer Munich FCB 2:0

38e minuut.
Granados is nu in balbezit. Granados met een sublieme pass. Canizales rent richting de bal. Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jose zamora 51%, Bayer Munich FCB 49%.
Jose zamora - Bayer Munich FCB 2:0

46e minuut.
Duarte heeft problemen om de bal te vangen. Duarte geeft een lange en hoge pass. Argeñal is nu in balbezit. Jerez rent richting de bal. Jerez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Yu is nu in balbezit. D´costa speelt de bal door. Curry kopt de bal weg. Jerez is nu in balbezit. Jerez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Vega geeft een hoge lob. Inworp. Diaz met een snelle inworp. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cano is nu in balbezit. Jerez onderschept slim de pass. Diaz rent richting de bal. Jerez onderschept slim de pass. Jerez haalt uit met een fantastische trap. D´costa bokst de bal weg. Duarte is nu in balbezit. Duarte haalt uit met een fantastische trap. D´costa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Daar is Jerez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerez passt de bal in één keer door. Argeñal bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte onderschept slim de pass. Duarte schiet op doel. D´costa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jose zamora 54%, Bayer Munich FCB 46%.
Jose zamora - Bayer Munich FCB 2:0