Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GREAT LEAGUE tegucigalpa
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Godoy speelt de bal door. Valenzuela rent richting de bal. Zamora begaat een overtreding. Zamora krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora onderschept slim de pass. Talbott rent richting de bal. Talbott schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Arita speelt de bal door. Klungelig pakt Bobadilla de bal. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora haalt uit met een fantastische trap. Jovel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla geeft een hoge lob. Alcantara probeert de bal aan de voet te houden. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GREAT LEAGUE - tegucigalpa 1:0

32e minuut.
Canales is nu in balbezit. Godoy onderschept slim de pass. Godoy met een sublieme pass. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel. Mencia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREAT LEAGUE 48%, tegucigalpa 52%.
GREAT LEAGUE - tegucigalpa 1:0

49e minuut.
Zepeda met een snelle inworp. Zamora rent richting de bal. Bobadilla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zamora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zamora neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Talbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Talbott is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zepeda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Talbott rent richting de bal. Talbott draait met de bal, schiet en ... Purrunga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GREAT LEAGUE - tegucigalpa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREAT LEAGUE 52%, tegucigalpa 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GREAT LEAGUE - tegucigalpa 1:1