Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the marijuana smoke thanos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 21.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Espino rent richting de bal. Vi verovert de bal door een tackle van achteren. Vi passt de bal in één keer door. Deras rent richting de bal. Deras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bu bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamenco onderschept slim de pass. Flamenco passt de bal zonder na te denken. Deras rent richting de bal. Deras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordón speelt de bal door. Deras bereikt de bal nog maar net als eerste. Deras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the marijuana smoke - thanos 0:1

25e minuut.
Bu rent richting de bal. Vi verovert de bal door een tackle van achteren. Vi met een sublieme pass. Deras rent richting de bal. Deras haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
the marijuana smoke - thanos 0:2

33e minuut.
Vides passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yu de bal. Coito tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coito krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Vi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bu onderschept slim de pass. Bu passt de bal zonder na te denken. Arrázola is nu in balbezit. Arrázola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vi is nu in balbezit. Bu onderschept slim de pass. Bu speelt de bal door. Vides bereikt de bal nog maar net als eerste. Vides schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arrázola is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
the marijuana smoke - thanos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the marijuana smoke 58%, thanos 42%.
the marijuana smoke - thanos 1:2

50e minuut.
Lino rent richting de bal. Zepeda onderschept slim de pass. Zepeda probeert naar een medespeler te passen. Deras is nu in balbezit. Deras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Yu kopt de bal weg. Vi is nu in balbezit. Aguilar is nu in balbezit. Deras onderschept slim de pass. Deras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Deras bereikt de bal nog maar net als eerste. Deras schiet op doel. Lino is nu in balbezit. Lino haalt uit met een fantastische trap. Granados werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Fonseca draait met de bal, schiet en ... Arrázola probeert de bal aan de voet te houden. Coito rent richting de bal. Coito schiet op doel. Arias probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bu probeert naar een medespeler te passen. Vides rent richting de bal. Vides passt de bal in één keer door. Arrázola is nu in balbezit. Arrázola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lino met een sublieme pass. Canizales is nu in balbezit. Deras verovert de bal door een tackle van achteren. Deras schiet op doel. Granados werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the marijuana smoke - thanos 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the marijuana smoke 59%, thanos 41%.
the marijuana smoke - thanos 1:3