Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
thanos the marijuana smoke
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Galdamez controleert de bal met de borst. Arrázola rent richting de bal. Galdamez verovert de bal door een tackle van achteren. Coito onderschept slim de pass. Coito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Deras kopt de bal weg. Aguilar is nu in balbezit. Vi verovert de bal door een tackle van achteren. Vi draait met de bal, schiet en ... Granados werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
thanos - the marijuana smoke 1:0

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Granados niet meer kan verder spelen. Reyes komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Deras heeft problemen om de bal te vangen. Bu onderschept slim de pass. Bu speelt de bal door. Coito rent richting de bal. Coito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
thanos - the marijuana smoke 1:1

26e minuut.
Coito probeert naar een medespeler te passen. Arrázola rent richting de bal. Met opzet legt Galdamez zijn tegenspeler op de grond. Arrázola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coito komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Vides kopt de bal weg. Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coito begaat een overtreding. Coito krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thanos 49%, the marijuana smoke 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
thanos - the marijuana smoke 1:1

71e minuut.
Borjas is nu in balbezit. Vi verovert de bal door een tackle van achteren. Vi passt de bal met de wreef. Deras bereikt de bal nog maar net als eerste. Deras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Yu geeft een hoge lob. Vides met een sublieme pass. Arrázola is nu in balbezit. Coito is nu in balbezit. Coito schiet op doel. Arias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Flamenco passt de bal zonder na te denken. Lino rent richting de bal. Zepeda geeft de bal voor. Arrázola rent richting de bal. Arrázola schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Soto met een sublieme pass. Vi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vi passt de bal zonder na te denken. Deras rent richting de bal. Deras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
thanos - the marijuana smoke 2:1

88e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto geeft een lange en hoge pass. Deras rent richting de bal. Vi is nu in balbezit. Vi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thanos 45%, the marijuana smoke 55%.
thanos - the marijuana smoke 2:1