Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GREAT LEAGUE Jose zamora
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Godoy met een sublieme pass. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar passt de bal zonder na te denken. Cruz rent richting de bal. Cruz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Diaz speelt de bal door. Lanza rent richting de bal. Lanza probeert naar een medespeler te passen. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Almendra met de inworp. Godoy is nu in balbezit. Godoy passt de bal in één keer door. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Godoy is nu in balbezit. Diaz onderschept slim de pass. Diaz met een sublieme pass. Cruz rent richting de bal. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Alfaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Godoy is nu in balbezit. Godoy geeft een lange en hoge pass. Daar is Valenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GREAT LEAGUE - Jose zamora 1:0

24e minuut.
Godoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy is nu in balbezit. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Inworp. Lanza met een snelle inworp. Aguilar geeft een hoge lob. Cruz is nu in balbezit. Cruz draait met de bal, schiet en ... Purrunga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREAT LEAGUE 51%, Jose zamora 49%.
GREAT LEAGUE - Jose zamora 1:0

57e minuut.
Daar is Bobadilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobadilla speelt de bal door. Aguilar is nu in balbezit. Cruz rent richting de bal. Cruz draait met de bal, schiet en ... Purrunga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Amaya raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Diaz komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Cano met de inworp. Diaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaz probeert naar een medespeler te passen. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz schiet op doel. Paal!

69e minuut.
Cano passt de bal met de wreef. Godoy heeft problemen om de bal te vangen. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy rent richting de bal. Godoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
D´costa trapt de bal weg van het doel. Almendra is nu in balbezit. Almendra geeft een lange en hoge pass. Lamus is nu in balbezit. Lamus geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Diaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREAT LEAGUE 48%, Jose zamora 52%.
GREAT LEAGUE - Jose zamora 1:0