Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
thanos Bayer Munich FCB
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Deras met een sublieme pass. Lino rent richting de bal. Met opzet legt Vega zijn tegenspeler op de grond. Vega krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Vi rent richting de bal. Osorto rent richting de bal. Vi begaat een overtreding. Osorto moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Osorto kan niet meer verder spelen. Jovel komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordón verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson geeft een hoge lob. Duarte rent richting de bal. Duarte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thanos 34%, Bayer Munich FCB 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
thanos - Bayer Munich FCB 0:0

52e minuut.
Vi geeft de bal voor. Klungelig pakt Anderson de bal. Kawas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kawas krijgt een gele kaart. Anderson raakt geblesseerd tijdens het duel. Vi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
thanos - Bayer Munich FCB 1:0

56e minuut.
Jovel is nu in balbezit. Jovel geeft de bal voor. Daar is Hedman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte rent richting de bal. Duarte schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Yu is nu in balbezit. Yu passt de bal in één keer door. Deras rent richting de bal. Deras schiet op doel. Hedman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
thanos - Bayer Munich FCB 2:0

73e minuut.
Klungelig pakt Kawas de bal. Vi speelt de bal door. Mencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Deras rent richting de bal. Deras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
thanos - Bayer Munich FCB 3:0

79e minuut.
Jerez is nu in balbezit. Jerez passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Yu de bal onder controle te krijgen. Jerez rent richting de bal. Jerez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thanos 39%, Bayer Munich FCB 61%.
thanos - Bayer Munich FCB 3:0