Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los mormones GREAT LEAGUE
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.7
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Rosa probeert de bal aan de voet te houden. Almendra is nu in balbezit. Almendra geeft een lange en hoge pass. Valenzuela rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Guido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guido schiet op doel. Jovel probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Espino neemt de hoekschop. Purrunga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Estrada met een sublieme pass. Lamus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista maakt een afschuwelijke overtreding. Bautista krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Estrada rent richting de bal. Godoy verovert de bal door een tackle van achteren. Godoy probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rosa geeft een hoge lob. Inworp. Lamus met de inworp. Godoy is nu in balbezit. Godoy geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Agurcia is nu in balbezit. Alfaro begaat een overtreding. Agurcia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Estrada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Jovel de bal. Guido bereikt de bal nog maar net als eerste. Guido schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mormones 53%, GREAT LEAGUE 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los mormones - GREAT LEAGUE 0:0

46e minuut.
Mahomar is nu in balbezit. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahomar verovert de bal door een tackle van achteren. Mahomar schiet op doel. Purrunga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los mormones - GREAT LEAGUE 1:0

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Purrunga met een harde bal richting middenveld. Valenzuela kopt de bal weg. Godoy rent richting de bal. Godoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bautista rent richting de bal. Bautista geeft een hoge lob. Chinchilla heeft problemen om de bal te vangen. Guido bereikt de bal nog maar net als eerste. Guido draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mormones 42%, GREAT LEAGUE 58%.
los mormones - GREAT LEAGUE 1:0