Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the marijuana smoke Jose zamora
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Cano met de inworp. Espino is nu in balbezit. Espino geeft de bal voor. Cruz is nu in balbezit. Cruz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Fonseca met een snelle inworp. Coito bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coito is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coito legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
the marijuana smoke - Jose zamora 1:0

27e minuut.
Arrázola bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino onderschept slim de pass. Espino speelt de bal door. Cruz is nu in balbezit. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fonseca met de inworp. Klungelig pakt Coito de bal. Coito draait met de bal, schiet en ... D´costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
the marijuana smoke - Jose zamora 2:0

38e minuut.
Zepeda geeft een hoge lob. Vides kopt de bal weg. Daar is Arrázola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coito is nu in balbezit. Coito draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. Fonseca geeft de bal voor. Espino met een sublieme pass. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the marijuana smoke 55%, Jose zamora 45%.
the marijuana smoke - Jose zamora 2:0

61e minuut.
Pinto rent richting de bal. Vides verovert de bal door een tackle van achteren. Vides probeert naar een medespeler te passen. Coito is nu in balbezit. Coito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cano onderschept slim de pass. Espino onderschept slim de pass. Espino met een sublieme pass. Coito is nu in balbezit. Coito geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
the marijuana smoke - Jose zamora 3:0

84e minuut.
Espino is nu in balbezit. Bu is nu in balbezit. Bu probeert naar een medespeler te passen. Coito bereikt de bal nog maar net als eerste. Coito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the marijuana smoke - Jose zamora 4:0

89e minuut.
Bu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar passt de bal zonder na te denken. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
the marijuana smoke - Jose zamora 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the marijuana smoke 37%, Jose zamora 63%.
the marijuana smoke - Jose zamora 4:1