Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los mormones Bayer Munich FCB
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Jerez is nu in balbezit. Jerez passt de bal zonder na te denken. Duarte is nu in balbezit. Duarte draait met de bal, schiet en ... Velásquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los mormones - Bayer Munich FCB 0:1

13e minuut.
Agurcia passt de bal met de wreef. Osorto is nu in balbezit. Osorto speelt de bal door. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hidalgo heeft problemen om de bal te vangen. Jerez rent richting de bal. Agurcia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Agurcia krijgt een gele kaart. Jerez raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jerez neemt zijn aanloop. Velásquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los mormones - Bayer Munich FCB 0:2

20e minuut.
Rosa probeert de bal met de borst te controleren. Mahomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahomar passt de bal zonder na te denken. Guido rent richting de bal. Guido schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
los mormones - Bayer Munich FCB 1:2

23e minuut.
Canizales geeft een hoge lob. Inworp. Espino met een snelle inworp. Mahomar rent richting de bal. Mahomar schiet op doel. Hedman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Yu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino speelt de bal door. Guido rent richting de bal. Guido draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Rosa passt de bal zonder na te denken. Yu rent richting de bal. Agurcia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Yu kan niet meer verder spelen. Jovel komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Estrada probeert naar een medespeler te passen. Osorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahomar verovert de bal door een tackle van achteren. Guido rent richting de bal. Guido schiet op doel. Hedman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mormones 49%, Bayer Munich FCB 51%.
los mormones - Bayer Munich FCB 1:2

60e minuut.
Canizales is nu in balbezit. Canizales geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rosa de bal. Mahomar is nu in balbezit. Mahomar draait met de bal, schiet en ... Hedman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hedman speelt de bal door. Klungelig pakt Jerez de bal. Agurcia probeert naar een medespeler te passen. Mahomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahomar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hedman probeert naar een medespeler te passen. Estrada kopt de bal weg. Klungelig pakt Mencia de bal. Mahomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahomar draait met de bal, schiet en ... Hedman bokst de bal weg.

84e minuut.
Jerez speelt de bal door. Duarte rent richting de bal. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte onderschept slim de pass. Duarte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mormones 37%, Bayer Munich FCB 63%.
los mormones - Bayer Munich FCB 1:2