Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jose zamora thanos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Vi rent richting de bal. Espino verovert de bal door een tackle van achteren. Espino passt de bal in één keer door. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Cordón speelt de bal door. Aguilar rent richting de bal. Aguilar passt de bal in één keer door. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cano de bal. Deras bereikt de bal nog maar net als eerste. Deras haalt uit met een fantastische trap. D´costa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jose zamora - thanos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jose zamora 55%, thanos 45%.
Jose zamora - thanos 0:1

46e minuut.
Argeñal passt de bal in één keer door. Deras bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Deras raakt geblesseerd tijdens het duel. Vi wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. D´costa trapt de bal weg van het doel. Daar is Flamenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vi rent richting de bal. Vi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hedman kopt de bal weg. Galdamez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdamez geeft de bal voor. Deras is nu in balbezit. Deras haalt uit met een fantastische trap. D´costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jose zamora - thanos 0:2

55e minuut.
Pinto speelt de bal door. Argeñal rent richting de bal. Argeñal geeft een lange en hoge pass. Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Espino rent richting de bal. Espino speelt de bal door. Soto is nu in balbezit. Lanza verovert de bal door een tackle van achteren. Lanza geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jose zamora 45%, thanos 55%.
Jose zamora - thanos 0:2