Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
thanos Jose zamora
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Flamenco speelt de bal door. Pinto is nu in balbezit. Deras verovert de bal door een tackle van achteren. Deras schiet op doel. Lasso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Granados heeft problemen om de bal te vangen. Yu is nu in balbezit. Granados geeft een hoge lob. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Cano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamenco geeft de bal voor. Deras rent richting de bal. Deras schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Yu geeft de bal voor. Inworp. Amaya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Aguilar de bal. Aguilar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Aguilar passt de bal met de wreef. Soto rent richting de bal. Cruz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cruz krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Aguilar onderschept slim de pass. Flamenco probeert naar een medespeler te passen. Vi probeert naar een medespeler te passen. Deras bereikt de bal nog maar net als eerste. Deras haalt uit met een fantastische trap. D´costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
thanos - Jose zamora 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thanos 53%, Jose zamora 47%.
thanos - Jose zamora 1:0

49e minuut.
Pinto onderschept slim de pass. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Vi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vi krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Vi heeft problemen om de bal te vangen. Vi passt de bal met de wreef. Deras is nu in balbezit. Deras haalt uit met een fantastische trap. D´costa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
thanos - Jose zamora 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thanos 44%, Jose zamora 56%.
thanos - Jose zamora 2:0