Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jose zamora los mormones
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Dacarett rent richting de bal. Dacarett geeft een hoge lob. Guido rent richting de bal. Mahomar is nu in balbezit. Mahomar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Argeñal de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jose zamora - los mormones 0:1

21e minuut.
Klungelig pakt Granados de bal. Granados passt de bal met de wreef. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz onderschept slim de pass. Cruz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto geeft een lange en hoge pass. Estrada geeft een lange en hoge pass. Guido bereikt de bal nog maar net als eerste. Guido draait met de bal, schiet en ... D´costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dacarett onderschept slim de pass. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Cruz is nu in balbezit. Cruz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jose zamora 48%, los mormones 52%.
Jose zamora - los mormones 0:1

51e minuut.
Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Cano geeft een lange en hoge pass. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel. Velásquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jose zamora - los mormones 1:1

53e minuut.
Estrada passt de bal met de wreef. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Espino krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Rosa onderschept slim de pass. Rosa speelt de bal door. Mahomar speelt de bal door. Guido rent richting de bal. Guido haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jose zamora 54%, los mormones 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jose zamora - los mormones 1:1