Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tegucigalpa thanos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Cordón geeft een hoge lob. Torres kopt de bal weg. Canales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vi is nu in balbezit. Vi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Hidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yu speelt de bal door. Vi is nu in balbezit. Vi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tegucigalpa - thanos 0:1

38e minuut.
Hedman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zepeda met een snelle inworp. Zamora rent richting de bal. Zamora geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lamus bereikt de bal nog maar net als eerste. Deras begaat een overtreding. Lamus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Canales met een snel genomen vrije trap. Galdamez heeft problemen om de bal te vangen. Talbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbott schiet op doel. Arias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tegucigalpa - thanos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tegucigalpa 53%, thanos 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tegucigalpa - thanos 1:1

72e minuut.
Arias met een harde bal richting middenveld. Flamenco rent richting de bal. Flamenco met een sublieme pass. Vi is nu in balbezit. Vi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canales met een snelle inworp. Lamus is nu in balbezit. Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vi met een sublieme pass. D´costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Deras onderschept slim de pass. Deras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
D´costa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lino met een snelle inworp. Vi is nu in balbezit. Vi geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tegucigalpa 45%, thanos 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tegucigalpa - thanos 1:1