Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the marijuana smoke Bayer Munich FCB
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Duarte is nu in balbezit. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bu rent richting de bal. Jerez onderschept slim de pass. Jerez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Granados met een harde bal richting middenveld. Vides bereikt de bal nog maar net als eerste. Vides speelt de bal door. Arrázola bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrázola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Trujillo passt de bal met de wreef. Jerez rent richting de bal. Canizales bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez verovert de bal door een tackle van achteren. Jerez haalt uit met een fantastische trap. Granados probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
the marijuana smoke - Bayer Munich FCB 0:1

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Granados trapt de bal weg van het doel. Jovel kopt de bal weg. Duarte is nu in balbezit. Duarte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Inworp. Jovel met een snelle inworp. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez haalt uit met een fantastische trap. Granados maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the marijuana smoke - Bayer Munich FCB 0:2

26e minuut.
Jerez kopt de bal weg. Mencia probeert de bal met de borst te controleren. Coito rent richting de bal. Coito schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vides is nu in balbezit. Vides speelt de bal door. Klungelig pakt Arrázola de bal. Coito is nu in balbezit. Coito haalt uit met een fantastische trap. Hedman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mencia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fonseca met een snelle inworp. Coito is nu in balbezit. Coito schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Mencia rent richting de bal. Cerritos rent richting de bal. Cerritos geeft een lange en hoge pass. Duarte rent richting de bal. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the marijuana smoke 57%, Bayer Munich FCB 43%.
the marijuana smoke - Bayer Munich FCB 0:2

61e minuut.
Bu probeert naar een medespeler te passen. Artiles probeert naar een medespeler te passen. Duarte is nu in balbezit. Jerez is nu in balbezit. Jerez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fonseca rent richting de bal. Trujillo onderschept slim de pass. Trujillo probeert naar een medespeler te passen. Coito is nu in balbezit. Coito passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
the marijuana smoke - Bayer Munich FCB 1:2

88e minuut.
Bu onderschept slim de pass. Bu geeft een hoge lob. Mencia rent richting de bal. Arrázola verovert de bal door een tackle van achteren. Arrázola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the marijuana smoke 38%, Bayer Munich FCB 62%.
the marijuana smoke - Bayer Munich FCB 1:2