Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olimpia 443 Siberiano Frio
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Andara kopt de bal weg. Klungelig pakt Galvez de bal. Facuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez onderschept slim de pass. Galvez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Facuse onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moradel neemt de hoekschop. Klungelig pakt Zambrano de bal. Zambrano probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Fong geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zambrano met een snelle inworp. Andara bereikt de bal nog maar net als eerste. Andara geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Turcios geeft een hoge lob. Facuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez verovert de bal door een tackle van achteren. Andara bereikt de bal nog maar net als eerste. Andara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia 443 - Siberiano Frio 1:0

39e minuut.
Valladares geeft een lange en hoge pass. Facuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Facuse geeft de bal voor. Galvez is nu in balbezit. Galvez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Chou rent richting de bal. Turcios verovert de bal door een tackle van achteren. Turcios passt de bal in één keer door. Daar is Galvez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galvez haalt uit met een fantastische trap. Guerrero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia 443 33%, Siberiano Frio 67%.
olimpia 443 - Siberiano Frio 1:0

49e minuut.
Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Turcios kopt de bal weg. Klungelig pakt Peralta de bal. Galvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Valladares probeert naar een medespeler te passen. Galindo rent richting de bal. Galindo speelt de bal door. Turcios is nu in balbezit. Turcios schiet op doel. Guerrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Valladares geeft een lange en hoge pass. Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano begaat een overtreding. Zambrano krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Peralta speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moradel met de inworp. Andara rent richting de bal. Andara haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Guerrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia 443 40%, Siberiano Frio 60%.
olimpia 443 - Siberiano Frio 1:0