Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siberiano Frio olimpia 443
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Chou passt de bal zonder na te denken. Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldana maakt een afschuwelijke overtreding. Aldana krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Granados is nu in balbezit. Moradel onderschept slim de pass. Pacheco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pacheco naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Sanchez passt de bal met de wreef. Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valladares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vallejo raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sanchez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fong geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zambrano met een snelle inworp. Andara speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siberiano Frio 69%, olimpia 443 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siberiano Frio - olimpia 443 0:0

57e minuut.
Guerrero trapt de bal weg van het doel. Andara controleert de bal met de borst. Andara passt de bal zonder na te denken. Galvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Granados is nu in balbezit. Granados geeft een lange en hoge pass. Turcios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Galvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Andara is nu in balbezit. Galvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Andara bereikt de bal nog maar net als eerste. Andara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siberiano Frio - olimpia 443 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siberiano Frio 58%, olimpia 443 42%.
Siberiano Frio - olimpia 443 0:1