Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
clasic olimpia 443
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Turcios onderschept slim de pass. Turcios geeft een lange en hoge pass. Eleno rent richting de bal. Galvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Andara kan de bal niet met de borst controleren. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel passt de bal met de wreef. Eleno is nu in balbezit. Eleno haalt uit met een fantastische trap. Tejada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Martel rent richting de bal. Turcios verovert de bal door een tackle van achteren. Turcios probeert naar een medespeler te passen. Galvez is nu in balbezit. Galvez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Galindo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uriarte met een snelle inworp. Martel rent richting de bal. Martel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bier verovert de bal door een tackle van achteren. Bier met een sublieme pass. Eleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel is nu in balbezit. Martel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bier rent richting de bal. Caballero begaat een overtreding. Bier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valladares zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rosales rent richting de bal. Rosales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Turcios rent richting de bal. Turcios probeert naar een medespeler te passen. Andara is nu in balbezit. Galvez rent richting de bal. Galvez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Andara verovert de bal door een tackle van achteren. Andara met een sublieme pass. Galvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mojon de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clasic 50%, olimpia 443 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
clasic - olimpia 443 0:0

57e minuut.
Turcios rent richting de bal. Osorio rent richting de bal. Turcios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turcios krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Moradel bereikt de bal nog maar net als eerste. Moradel probeert naar een medespeler te passen. Andara is nu in balbezit. Galvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez draait met de bal, schiet en ... Morales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clasic 62%, olimpia 443 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
clasic - olimpia 443 0:0