Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ale los jugadores TEAM GALAXY
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


12e minuut.
Escalante geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bueso met een snelle inworp. Fortín bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortín geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lean maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lean is nu in balbezit. Yanes onderschept slim de pass. Daar is Facuse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortín is nu in balbezit. Fortín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Yanes probeert de bal met de borst te controleren. Chinchilla rent richting de bal. Yanes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chinchilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Greenwood probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Lara is nu in balbezit. Escalante verovert de bal door een tackle van achteren. Sabat met een sublieme pass. Arcos rent richting de bal. Arcos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bueso met een snelle inworp. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fortín. Escalante raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ale los jugadores 49%, TEAM GALAXY 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ale los jugadores - TEAM GALAXY 0:0

54e minuut.
Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortín verovert de bal door een tackle van achteren. Fortín passt de bal met de wreef. Lean rent richting de bal. Lean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Alin met een sublieme pass. Fortín is nu in balbezit. Fortín met een sublieme pass. Lean bereikt de bal nog maar net als eerste. Lean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Baldemar de bal. Cerrato is nu in balbezit. Cerrato passt de bal zonder na te denken. Sabat rent richting de bal. Sabat schiet op doel. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
De Luca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Talbott met een snelle inworp. Sabat controleert de bal met de borst. Sabat geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ale los jugadores - TEAM GALAXY 1:0

89e minuut.
Fortín met een sublieme pass. Lean rent richting de bal. Facuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Lean onderschept slim de pass. Lean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ale los jugadores 35%, TEAM GALAXY 65%.
ale los jugadores - TEAM GALAXY 1:0