Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM GALAXY drtnm
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Fortín controleert de bal met de borst. Grande verovert de bal door een tackle van achteren. Fortín onderschept slim de pass. Fortín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM GALAXY - drtnm 1:0

23e minuut.
Cerna passt de bal zonder na te denken. Alas is nu in balbezit. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortín onderschept slim de pass. Fortín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM GALAXY - drtnm 2:0

25e minuut.
Suarez met een sublieme pass. Bueso is nu in balbezit. Gómez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bueso raakt geblesseerd tijdens het duel. Fortín neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM GALAXY - drtnm 3:0

29e minuut.
Chinchilla geeft de bal voor. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lean is nu in balbezit. Fortín rent richting de bal. Fortín draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Fortín bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herrera. Fortín is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chinchilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aleman krijgt een gele kaart. Chinchilla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chinchilla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal!

35e minuut.
Chinchilla met een sublieme pass. Lean bereikt de bal nog maar net als eerste. Alas begaat een overtreding. Alas krijgt een gele kaart.

39e minuut.
De Luca verovert de bal door een tackle van achteren. Vinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Grande is nu in balbezit. Grande draait met de bal, schiet en ... Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM GALAXY - drtnm 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM GALAXY 47%, drtnm 53%.
TEAM GALAXY - drtnm 3:1

46e minuut.
Herrera rent richting de bal. Fortín is nu in balbezit. Herrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herrera krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Klungelig pakt Alas de bal. Lean is nu in balbezit. Alas is nu in balbezit. Lean verovert de bal door een tackle van achteren. Lean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lean bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lean wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

60e minuut.
Bueso controleert de bal met de borst. Bueso geeft een hoge lob. Alin rent richting de bal. Lean rent richting de bal. Lean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lean rent richting de bal. Alas onderschept slim de pass. Fortín verovert de bal door een tackle van achteren. Fortín schiet op doel. Arce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM GALAXY - drtnm 4:1

68e minuut.
Vinelli is nu in balbezit. Alin verovert de bal door een tackle van achteren. Grande verovert de bal door een tackle van achteren. Grande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM GALAXY - drtnm 4:2

72e minuut.
Bueso controleert de bal met de borst. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez passt de bal met de wreef. Vinelli rent richting de bal. Vinelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM GALAXY 42%, drtnm 58%.
TEAM GALAXY - drtnm 4:2