Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olimpia 443 drtnm
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Guerrero geeft een hoge lob. Aldana bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande verovert de bal door een tackle van achteren. Vinelli rent richting de bal. Vinelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Aldana geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grande rent richting de bal. Grande geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Valladares heeft problemen om de bal te vangen. Galindo is nu in balbezit. Met opzet legt Grande zijn tegenspeler op de grond. Grande krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Grande verovert de bal door een tackle van achteren. Grande speelt de bal door. Rivera rent richting de bal. Vinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinelli draait met de bal, schiet en ... Tejada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aldana met een sublieme pass. Grande heeft problemen om de bal te vangen. Vinelli rent richting de bal. Vinelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Galindo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grande bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Grande rent richting de bal. Valladares rent richting de bal. Grande schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Grande moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Grande schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

42e minuut.
Alas geeft een hoge lob. Inworp. Moradel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andara is nu in balbezit. Andara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia 443 52%, drtnm 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
olimpia 443 - drtnm 0:0

60e minuut.
Vinelli is nu in balbezit. Valladares bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldana is nu in balbezit. Vinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia 443 51%, drtnm 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
olimpia 443 - drtnm 0:0