Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
drtnm olimpia 443
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Ortega passt de bal zonder na te denken. Andara is nu in balbezit. Andara passt de bal met de wreef. Galvez rent richting de bal. Galvez schiet op doel. Arce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Gun passt de bal met de wreef. Vinelli rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gun geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rivera probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Aldana onderschept slim de pass. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero speelt de bal door. Vinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinelli draait met de bal, schiet en ... Tejada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Galindo speelt de bal door. Ceballos speelt de bal door. Galvez is nu in balbezit. Galvez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arce maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Andara is nu in balbezit. Andara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
drtnm - olimpia 443 0:1

29e minuut.
Gun passt de bal zonder na te denken. Aldana bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Vinelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ortega kopt de bal weg. Turcios rent richting de bal. Andara speelt de bal door. Galvez is nu in balbezit. Galvez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
drtnm - olimpia 443 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drtnm 49%, olimpia 443 51%.
drtnm - olimpia 443 0:2

57e minuut.
Aleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez verovert de bal door een tackle van achteren. Galvez passt de bal met de wreef. Andara bereikt de bal nog maar net als eerste. Andara haalt uit met een fantastische trap. Arce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arce met een sublieme pass. Vinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Turcios onderschept slim de pass. Turcios probeert naar een medespeler te passen. Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andara rent richting de bal. Andara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Galvez rent richting de bal. Galvez draait met de bal, schiet en ... Arce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
drtnm - olimpia 443 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drtnm 49%, olimpia 443 51%.
drtnm - olimpia 443 0:3