Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siberiano Frio ale los jugadores
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Peralta passt de bal zonder na te denken. Chou rent richting de bal. Chou passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Salomón de bal. Salomón schiet op doel. Greenwood verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Andara geeft een lange en hoge pass. Inworp. Talbott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sabat geeft de bal voor. Arcos bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Facuse kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Peralta probeert naar een medespeler te passen. Escalante is nu in balbezit. Escalante passt de bal zonder na te denken. Arcos is nu in balbezit. Arcos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Sabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabat draait met de bal, schiet en ... Kafie kopt de bal weg. Arcos rent richting de bal. Arcos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siberiano Frio - ale los jugadores 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siberiano Frio 59%, ale los jugadores 41%.
Siberiano Frio - ale los jugadores 0:1

57e minuut.
Kafie is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arcos. Kafie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peralta met een snel genomen vrije trap. Purrunga kopt de bal weg. Artiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Artiles geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabat passt de bal zonder na te denken. Facuse rent richting de bal. Arcos onderschept slim de pass. Arcos haalt uit met een fantastische trap. Guerrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siberiano Frio - ale los jugadores 0:2

65e minuut.
Sanchez onderschept slim de pass. Sanchez probeert naar een medespeler te passen. Salomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chou is nu in balbezit. Chou schiet op doel. Greenwood probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Siberiano Frio - ale los jugadores 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siberiano Frio 52%, ale los jugadores 48%.
Siberiano Frio - ale los jugadores 1:2