Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM GALAXY equipo de erick
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Simon rent richting de bal. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Luca onderschept slim de pass. Sermeño is nu in balbezit. Sermeño schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Andonie is nu in balbezit. Fortín verovert de bal door een tackle van achteren. Fortín passt de bal met de wreef. Lean is nu in balbezit. Lean haalt uit met een fantastische trap. Granillo bokst de bal weg.

11e minuut.
Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lara krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Alin bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonie is nu in balbezit. Andonie passt de bal in één keer door. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM GALAXY 60%, equipo de erick 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TEAM GALAXY - equipo de erick 0:0

55e minuut.
Zano is nu in balbezit. Zano passt de bal in één keer door. Sermeño heeft problemen om de bal te vangen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM GALAXY - equipo de erick 0:1

84e minuut.
Bueso met een sublieme pass. Lean rent richting de bal. Met opzet legt Zano zijn tegenspeler op de grond. Lean raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lean kan niet meer verder spelen. Mena komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Granados raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chirinos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM GALAXY 53%, equipo de erick 47%.
TEAM GALAXY - equipo de erick 0:1