Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olimpia 443 TEAM GALAXY
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Andara is nu in balbezit. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara probeert naar een medespeler te passen. Galvez is nu in balbezit. Galvez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Galvez de bal. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Andara bereikt de bal nog maar net als eerste. Andara schiet op doel. Lara probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia 443 - TEAM GALAXY 1:0

16e minuut.
Caballero met een sublieme pass. Fortín is nu in balbezit. Fortín passt de bal in één keer door. Lean is nu in balbezit. Lean schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Moradel met een snelle inworp. Andara is nu in balbezit. Andara geeft een lange en hoge pass. Galvez krijgt zijn hoofd ertegen. Álvarez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia 443 - TEAM GALAXY 2:0

29e minuut.
Chinchilla geeft de bal voor. Inworp. Moradel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andara rent richting de bal. Andara geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Valladares raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ceballos komt het veld opgelopen.

40e minuut.
De Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano onderschept slim de pass. Zambrano speelt de bal door. Galvez is nu in balbezit. Galvez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia 443 37%, TEAM GALAXY 63%.
olimpia 443 - TEAM GALAXY 2:0

46e minuut.
Fortín probeert de bal aan de voet te houden. Zambrano rent richting de bal. Zambrano passt de bal in één keer door. Galvez rent richting de bal. Galvez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Galindo passt de bal met de wreef. Andara is nu in balbezit. Andara speelt de bal door. Galvez rent richting de bal. Galvez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Zambrano geeft de bal voor. Ceballos rent richting de bal. Ceballos geeft een lange en hoge pass. Galvez is nu in balbezit. Galvez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia 443 - TEAM GALAXY 3:0

66e minuut.
Galvez verovert de bal door een tackle van achteren. Galvez speelt de bal door. Andara rent richting de bal. Andara draait met de bal, schiet en ... Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia 443 - TEAM GALAXY 4:0

71e minuut.
Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turcios rent richting de bal. Turcios met een sublieme pass. Galvez is nu in balbezit. Galvez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ceballos is nu in balbezit. Andara is nu in balbezit. Andara passt de bal zonder na te denken. Galvez is nu in balbezit. Galvez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Galindo is nu in balbezit. Galindo probeert naar een medespeler te passen. Galvez is nu in balbezit. Andara is nu in balbezit. Andara schiet op doel. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia 443 25%, TEAM GALAXY 75%.
olimpia 443 - TEAM GALAXY 4:0