Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alexandra trinidad fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 14.3
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Mejia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejia passt de bal in één keer door. Lobo rent richting de bal. Lobo draait met de bal, schiet en ... Gun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Agüero geeft een hoge lob. Jimenez kopt de bal weg. Farach is nu in balbezit. Martínez is nu in balbezit. Martínez draait met de bal, schiet en ... Galeano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Torres heeft problemen om de bal te vangen. Mejia is nu in balbezit. Mejia passt de bal zonder na te denken. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alexandra - trinidad fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alexandra 40%, trinidad fc 60%.
alexandra - trinidad fc 1:0

50e minuut.
Gun geeft de bal voor. Jimenez rent richting de bal. Torres begaat een overtreding. Jimenez moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jimenez kan niet meer verder spelen. Corrales komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Trinidad is nu in balbezit. Trinidad geeft een lange en hoge pass. Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Guifarro de bal onder controle te krijgen. Trujillo bokst de bal weg. Gun heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
alexandra - trinidad fc 2:0

57e minuut.
Martínez draait met de bal, schiet en ... Alonzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martínez rent richting de bal. Martínez draait met de bal, schiet en ... Galeano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Trinidad heeft problemen om de bal te vangen. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonzo is nu in balbezit. Farach onderschept slim de pass. Farach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alexandra 61%, trinidad fc 39%.
alexandra - trinidad fc 2:0