Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alexandra la feria
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 13.5
hopeless Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Lozano met een sublieme pass. Artiles speelt de bal door. Klungelig pakt Rene de bal. Lobo rent richting de bal. Lobo schiet op doel. Abudoj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Escobar speelt de bal door. Agüero is nu in balbezit. Lozano is nu in balbezit. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel. Abudoj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Rene rent richting de bal. Rene passt de bal zonder na te denken. Lozano probeert naar een medespeler te passen. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Agüero passt de bal zonder na te denken. Lobo heeft problemen om de bal te vangen. Lobo schiet op doel. Rene probeert de bal aan de voet te houden. Abudoj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alexandra - la feria 1:0

25e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arrázola zal de hoekschop nemen. Lozano rent richting de bal. Mejia onderschept slim de pass. Mejia probeert naar een medespeler te passen. Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
alexandra - la feria 2:0

30e minuut.
Chinchilla geeft een lange en hoge pass. Artiles rent richting de bal. Lobo verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Figueroa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fajardo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alexandra 33%, la feria 67%.
alexandra - la feria 2:0

46e minuut.
Cerritos passt de bal in één keer door. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Gregorio. De Gregorio krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Solis geeft de bal voor. Castillo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torres. Torres krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Mejia met de inworp. Trinidad kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt De Gregorio zijn tegenspeler op de grond. De Gregorio krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Trinidad roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Trinidad kan niet meer verder spelen. Heinz komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Torres is nu in balbezit. Torres passt de bal zonder na te denken. Lobo is nu in balbezit. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Fletes rent richting de bal. Fletes met een sublieme pass. Cerritos rent richting de bal. Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
alexandra - la feria 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alexandra 40%, la feria 60%.
alexandra - la feria 2:1