Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honduras-Progreso rmadriddarien
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Peña geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diaz met de inworp. Padilla rent richting de bal. Padilla draait met de bal, schiet en ... Contreras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras-Progreso - rmadriddarien 0:1

30e minuut.
Inworp. Diaz met een snelle inworp. Padilla rent richting de bal. Padilla geeft een lange en hoge pass. Bardales probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Padilla rent richting de bal. Padilla haalt uit met een fantastische trap. Costa probeert de bal aan de voet te houden. Elias rent richting de bal. Elias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras-Progreso - rmadriddarien 0:2

34e minuut.
Lean is nu in balbezit. Lean probeert naar een medespeler te passen. Garcia rent richting de bal. Garcia schiet op doel. Del Cid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras-Progreso - rmadriddarien 1:2

41e minuut.
Klungelig pakt Padilla de bal. Lean is nu in balbezit. Lean passt de bal met de wreef. Ventura is nu in balbezit. Ventura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honduras-Progreso 57%, rmadriddarien 43%.
Honduras-Progreso - rmadriddarien 1:2

55e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Ochoa geeft een lange en hoge pass. Moreno kopt de bal weg. Elias heeft problemen om de bal te vangen. Elias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Peña onderschept slim de pass. Peña geeft een lange en hoge pass. Rivas heeft problemen om de bal te vangen. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

59e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Casco is nu in balbezit. Garcia is nu in balbezit. Garcia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rivas speelt de bal door. Bacca rent richting de bal. Ordoñez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ordoñez krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Pavón geeft een hoge lob. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla onderschept slim de pass. Padilla passt de bal met de wreef. Vindel geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Avalos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diaz is nu in balbezit. Avalos is nu in balbezit. Diaz onderschept slim de pass. Diaz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Contreras niet meer kan verder spelen. Ortiz komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Pavón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavón probeert naar een medespeler te passen. Elias rent richting de bal. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras-Progreso - rmadriddarien 1:3

82e minuut.
Garcia heeft problemen om de bal te vangen. Garcia passt de bal in één keer door. Lean is nu in balbezit. Elias verovert de bal door een tackle van achteren. Elias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honduras-Progreso 43%, rmadriddarien 57%.
Honduras-Progreso - rmadriddarien 1:3