Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rmadriddarien trinidad fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 15.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Discua verovert de bal door een tackle van achteren. Discua met een sublieme pass. Casco rent richting de bal. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Oyuela rent richting de bal. Ordoñez onderschept slim de pass. Ordoñez probeert naar een medespeler te passen. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias haalt uit met een fantastische trap. Trujillo bokst de bal weg.

29e minuut.
Padilla passt de bal met de wreef. Gun is nu in balbezit. Elias onderschept slim de pass. Elias schiet op doel. Trujillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rmadriddarien - trinidad fc 1:0

34e minuut.
Rivas met de inworp. Ordoñez rent richting de bal. Ordoñez geeft een lange en hoge pass. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Discua geeft een lange en hoge pass. Jimenez rent richting de bal. Jimenez passt de bal met de wreef. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pavón is nu in balbezit. Aldana verovert de bal door een tackle van achteren. Aldana met een sublieme pass. Martínez rent richting de bal. Martínez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Del Cid trapt de bal weg. Rivas kopt de bal weg. Klungelig pakt Oyuela de bal. Elias is nu in balbezit. Elias draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rmadriddarien 48%, trinidad fc 52%.
rmadriddarien - trinidad fc 1:0

55e minuut.
Discua met een sublieme pass. Farach bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas is nu in balbezit. Farach bereikt de bal nog maar net als eerste. Farach draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Martínez schiet op doel. Klungelig pakt Bacca de bal. Martínez rent richting de bal. Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Oyuela is nu in balbezit. Elias onderschept slim de pass. Elias passt de bal in één keer door. Ordoñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordoñez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trujillo speelt de bal door. Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez probeert naar een medespeler te passen. Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Martínez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Diaz geeft een lange en hoge pass. Ordoñez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Guifarro de bal onder controle te krijgen. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Rivas de bal. Farach is nu in balbezit. Farach probeert naar een medespeler te passen. Martínez rent richting de bal. Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rmadriddarien 48%, trinidad fc 52%.
rmadriddarien - trinidad fc 1:0