Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trinidad fc hhhhhggggggggssss
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Chain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ordoñez rent richting de bal. Ordoñez geeft een lange en hoge pass. Flamenco is nu in balbezit. Flamenco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Martel rent richting de bal. Flamenco rent richting de bal. Martel rent richting de bal. Martel draait met de bal, schiet en ... Trujillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trinidad fc - hhhhhggggggggssss 0:1

24e minuut.
Ordoñez geeft de bal voor. Oyuela met een sublieme pass. Guifarro heeft problemen om de bal te vangen. Flamenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamenco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Farach controleert de bal met de borst. Farach passt de bal zonder na te denken. Zeron rent richting de bal. Martínez onderschept slim de pass. Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
trinidad fc - hhhhhggggggggssss 1:1

32e minuut.
Klungelig pakt Discua de bal. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel passt de bal met de wreef. Flamenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamenco schiet op doel. Trujillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Cáceres geeft een lange en hoge pass. Oyuela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gun bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamenco onderschept slim de pass. Flamenco draait met de bal, schiet en ... Trujillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trinidad fc 54%, hhhhhggggggggssss 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
trinidad fc - hhhhhggggggggssss 1:1

76e minuut.
Discua passt de bal zonder na te denken. Ordoñez rent richting de bal. Ordoñez speelt de bal door. Flamenco is nu in balbezit. Flamenco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Jimenez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ordoñez is nu in balbezit. Farach maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Farach moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Farach schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

89e minuut.
Ulloa verovert de bal door een tackle van achteren. Ulloa probeert naar een medespeler te passen. Ordoñez is nu in balbezit. Martínez rent richting de bal. Martínez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trinidad fc 56%, hhhhhggggggggssss 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
trinidad fc - hhhhhggggggggssss 1:1