Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARROS FC CERRO VEDE
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.7
hopeless Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Cañadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alin verovert de bal door een tackle van achteren. Irda bereikt de bal nog maar net als eerste. Alin verovert de bal door een tackle van achteren. Alin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BARROS - FC CERRO VEDE 0:1

7e minuut.
Daar is Hasburn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasburn maakt een afschuwelijke overtreding. Hasburn krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Klungelig pakt Evangelista de bal. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel verovert de bal door een tackle van achteren. Evangelista rent richting de bal. Evangelista draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tablas geeft de bal voor. Inworp. Enamorado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Evangelista is nu in balbezit. Evangelista geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARROS 45%, FC CERRO VEDE 55%.
BARROS - FC CERRO VEDE 0:1

49e minuut.
Martel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pérez komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Brenes geeft de bal voor. Inworp. Enamorado met een snelle inworp. Evangelista controleert de bal met de borst. Evangelista geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Alin bereikt de bal nog maar net als eerste. Escroto is nu in balbezit. Escroto met een sublieme pass. Avalos rent richting de bal. Avalos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BARROS - FC CERRO VEDE 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARROS 26%, FC CERRO VEDE 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BARROS - FC CERRO VEDE 1:1