Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honduras-Progreso alexandra
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal met de wreef. Heinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras-Progreso - alexandra 0:1

10e minuut.
Chinchilla probeert naar een medespeler te passen. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres onderschept slim de pass. Torres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Agüero passt de bal in één keer door. Lean is nu in balbezit. Met opzet legt Heinz zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Heinz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
Bacca geeft de bal voor. Arrázola bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Centeno zijn tegenspeler op de grond. Centeno krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Lean onderschept slim de pass. Ochoa rent richting de bal. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ... Contreras bokst de bal weg. Agüero maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia rent richting de bal. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia verovert de bal door een tackle van achteren. Garcia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Honduras-Progreso - alexandra 1:1

45e minuut.
Avalos verovert de bal door een tackle van achteren. Avalos met een sublieme pass. Ventura is nu in balbezit. Garcia rent richting de bal. Garcia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honduras-Progreso 66%, alexandra 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Honduras-Progreso - alexandra 1:1

46e minuut.
Agüero probeert naar een medespeler te passen. Fajardo met een sublieme pass. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel. Contreras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Costa geeft een hoge lob. Inworp. Figueroa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras-Progreso - alexandra 1:2

73e minuut.
Lean speelt de bal door. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrázola begaat een overtreding. Arrázola krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Ventura met een sublieme pass. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinchilla speelt de bal door. Garcia is nu in balbezit. Garcia haalt uit met een fantastische trap. Aguirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara geeft de bal voor. Arrázola kopt de bal weg. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Fajardo speelt de bal door. Arrázola rent richting de bal. Arrázola passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Garcia de bal. Garcia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honduras-Progreso 55%, alexandra 45%.
Honduras-Progreso - alexandra 1:2