Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trinidad fc FC CERRO VEDE
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Alcantara de bal. Martínez is nu in balbezit. Martínez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Pérez is nu in balbezit. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
trinidad fc - FC CERRO VEDE 1:0

27e minuut.
Alcantara geeft een hoge lob. Gun probeert de bal met de borst te controleren. Cerrato verovert de bal door een tackle van achteren. Cerrato draait met de bal, schiet en ... Trujillo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

35e minuut.
Daar is Fonseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jimenez roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jimenez kan niet meer verder spelen. Corrales komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Alcantara passt de bal met de wreef. Alin rent richting de bal. Alin haalt uit met een fantastische trap. Casco rent richting de bal. Casco geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trinidad fc 47%, FC CERRO VEDE 53%.
trinidad fc - FC CERRO VEDE 1:0

51e minuut.
Alcantara onderschept slim de pass. Alcantara speelt de bal door. Martínez rent richting de bal. Martínez draait met de bal, schiet en ... Tablas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trinidad fc - FC CERRO VEDE 2:0

75e minuut.
Hasburn heeft problemen om de bal te vangen. Alin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alin speelt de bal door. Cerrato is nu in balbezit. Cerrato haalt uit met een fantastische trap. Trujillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trinidad fc - FC CERRO VEDE 2:1

86e minuut.
Euceda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alin bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyuela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Trujillo trapt de bal weg van het doel. Casco kopt de bal weg. Discua speelt de bal door. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez draait met de bal, schiet en ... Cordón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trinidad fc 41%, FC CERRO VEDE 59%.
trinidad fc - FC CERRO VEDE 2:1