Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CERRO VEDE trinidad fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 13.6
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Hasburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Discua is nu in balbezit. Discua passt de bal zonder na te denken. Martínez rent richting de bal. Martínez draait met de bal, schiet en ... Cordón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Brenes rent richting de bal. Farach is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alcantara. Alcantara krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Trujillo probeert naar een medespeler te passen. Hasburn kopt de bal weg. Klungelig pakt Gun de bal. Cerrato onderschept slim de pass. Cerrato haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CERRO VEDE - trinidad fc 1:0

37e minuut.
Cordón trapt de bal weg. Daar is Griffin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alin. Griffin roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Griffin kan niet meer verder spelen. Facuse komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CERRO VEDE 44%, trinidad fc 56%.
FC CERRO VEDE - trinidad fc 1:0

61e minuut.
Alin rent richting de bal. Alin geeft de bal voor. Klungelig pakt Gun de bal. Cerrato rent richting de bal. Cerrato haalt uit met een fantastische trap. Trujillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Guifarro geeft de bal voor. Brenes kopt de bal weg. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez draait met de bal, schiet en ... Cordón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC CERRO VEDE - trinidad fc 1:1

76e minuut.
Cordón trapt de bal weg. Alcantara kopt de bal weg. Discua met een sublieme pass. Daar is Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez schiet op doel. Cordón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Discua probeert naar een medespeler te passen. Martínez is nu in balbezit. Tablas onderschept slim de pass. Farach rent richting de bal. Farach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Corrales onderschept slim de pass. Corrales geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brenes de bal. Aldana bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldana passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CERRO VEDE 50%, trinidad fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC CERRO VEDE - trinidad fc 1:1