Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc chamacos.com CD Olimpia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Zablah speelt de bal door. Benitez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benitez probeert naar een medespeler te passen. Rene rent richting de bal. Rene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc chamacos.com - CD Olimpia 0:1

29e minuut.
Adriano probeert de bal aan de voet te houden. Luque rent richting de bal. Adriano begaat een overtreding. Adriano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc chamacos.com 40%, CD Olimpia 60%.
fc chamacos.com - CD Olimpia 0:1

58e minuut.
Elvir passt de bal zonder na te denken. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta geeft de bal voor. Benitez is nu in balbezit. Benitez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bandes is nu in balbezit. Suarez begaat een overtreding. Bandes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bandes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Benitez rent richting de bal. Benitez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Perdomo trapt de bal weg. Dacarett kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Adriano de bal onder controle te krijgen. Suarez is nu in balbezit. Suarez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Rene zijn tegenspeler op de grond. Rene is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc chamacos.com 42%, CD Olimpia 58%.
fc chamacos.com - CD Olimpia 0:1