Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marathon fc chamacos.com
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.9
hopeless Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Dacarett probeert naar een medespeler te passen. Suarez rent richting de bal. Suarez passt de bal met de wreef. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Inworp. Griffin met een snelle inworp. Dacarett probeert naar een medespeler te passen. Suarez rent richting de bal. Suarez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cardenas kan de bal niet met de borst controleren. Luque bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cardenas. Cardenas krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Tercero rent richting de bal. Andara onderschept slim de pass. Suarez rent richting de bal. Suarez schiet op doel. Arevalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
marathon - fc chamacos.com 0:1

21e minuut.
Andara verovert de bal door een tackle van achteren. Oyuela verovert de bal door een tackle van achteren. Oyuela passt de bal in één keer door. Daar is Luna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marathon - fc chamacos.com 1:1

34e minuut.
Miranda geeft de bal voor. Castejon bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna draait met de bal, schiet en ... Perdomo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marathon - fc chamacos.com 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marathon 53%, fc chamacos.com 47%.
marathon - fc chamacos.com 2:1

57e minuut.
Tercero probeert naar een medespeler te passen. Anduray rent richting de bal. Suarez verovert de bal door een tackle van achteren. Suarez draait met de bal, schiet en ... Arevalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Ortiz met de inworp. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyuela is nu in balbezit. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marathon - fc chamacos.com 3:1

67e minuut.
Cardenas geeft de bal voor. Andara bereikt de bal nog maar net als eerste. Suarez is nu in balbezit. Suarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marathon - fc chamacos.com 3:2

85e minuut.
Guifarro verovert de bal door een tackle van achteren. Guifarro geeft een hoge lob. Luque rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Luque neemt de hoekschop. Arevalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Cardenas rent richting de bal. Cardenas geeft een hoge lob. Andara bereikt de bal nog maar net als eerste. Suarez rent richting de bal. Suarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marathon - fc chamacos.com 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marathon 73%, fc chamacos.com 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marathon - fc chamacos.com 3:3