Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEKARAA FC AE KOS FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


14e minuut.
Floridis geeft een lange en hoge pass. Karidis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Limnaios de bal onder controle te krijgen. Aggelakis is nu in balbezit. Aggelakis haalt uit met een fantastische trap. Zabantias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Mavridis verovert de bal door een tackle van achteren. Kaznaferis geeft een lange en hoge pass. Spanopoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koutsaftikis rent richting de bal. Koutsaftikis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Floridis probeert naar een medespeler te passen. Mavridis rent richting de bal. Kokologiannakis onderschept slim de pass. Kokologiannakis schiet op doel. Koutsaftikis probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEKARAA FC 49%, AE KOS FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AEKARAA FC - AE KOS FC 0:0

50e minuut.
Fanaras speelt de bal door. Aggelakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumoundouros verovert de bal door een tackle van achteren. Mavridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavridis haalt uit met een fantastische trap. Zabantias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Xenakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aetopoulos is nu in balbezit. Xenakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aetopoulos raakt geblesseerd tijdens het duel. Aetopoulos met een snel genomen vrije trap. Sourvinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kontaxakis heeft problemen om de bal te vangen. Koutsaftikis is nu in balbezit. Koutsaftikis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEKARAA FC 51%, AE KOS FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AEKARAA FC - AE KOS FC 0:0