Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOKRATES The 49ers
B3 Tactiek SuperNacho18
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 23.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
average Verdedigen weak


5e minuut.
Fytousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsoures rent richting de bal. Fytousis onderschept slim de pass. Fytousis geeft een lange en hoge pass. Pavlidis heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Sofronis rent richting de bal. Glykofrydis onderschept slim de pass. Glykofrydis geeft een lange en hoge pass. Kafes is nu in balbezit. Kafes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kabouris geeft een hoge lob. Inworp. Glykofrydis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pieczkowski is nu in balbezit. Pieczkowski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
SOKRATES - The 49ers 0:1

15e minuut.
Maleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleas passt de bal in één keer door. Fabiatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiatos schiet op doel. Vlantis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SOKRATES - The 49ers 1:1

28e minuut.
Vitalis probeert naar een medespeler te passen. Maleas rent richting de bal. Fabiatos rent richting de bal. Fabiatos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOKRATES - The 49ers 2:1

31e minuut.
Simini met een sublieme pass. Pieczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczkowski met een sublieme pass. Tsiligiridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiligiridis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gerothodoros verovert de bal door een tackle van achteren. Gerothodoros met een sublieme pass. Sofronis met een sublieme pass. Glykofrydis rent richting de bal. Glykofrydis draait met de bal, schiet en ... Zoupas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOKRATES 57%, The 49ers 43%.
SOKRATES - The 49ers 2:1

51e minuut.
Maleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleas geeft een lange en hoge pass. Fabiatos is nu in balbezit. Fabiatos schiet op doel. Vlantis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOKRATES - The 49ers 3:1

78e minuut.
Pieczkowski rent richting de bal. Pieczkowski speelt de bal door. Kafes rent richting de bal. Kafes schiet op doel. Zoupas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOKRATES - The 49ers 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOKRATES 46%, The 49ers 54%.
SOKRATES - The 49ers 3:2