Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AO Kalamarias SOKRATES
Normal Tactiek B3
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 23.8
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Spanos rent richting de bal. Vitalis onderschept slim de pass. Vitalis met een sublieme pass. Klungelig pakt Fabiatos de bal. Fabiatos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Sofronis passt de bal zonder na te denken. Fytousis is nu in balbezit. Fytousis speelt de bal door. Fabiatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiatos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AO Kalamarias - SOKRATES 0:1

18e minuut.
Sofronis is nu in balbezit. Sofronis met een sublieme pass. Fabiatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleas is nu in balbezit. Maleas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kourkoulos geeft een hoge lob. Fytousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fytousis passt de bal in één keer door. Maleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleas draait met de bal, schiet en ... Tsagarakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Maleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleas speelt de bal door. Fabiatos rent richting de bal. Fabiatos haalt uit met een fantastische trap. Tsagarakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AO Kalamarias - SOKRATES 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AO Kalamarias 66%, SOKRATES 34%.
AO Kalamarias - SOKRATES 0:2

50e minuut.
Fytousis passt de bal in één keer door. Maleas heeft problemen om de bal te vangen. Maleas speelt de bal door. Fabiatos rent richting de bal. Fabiatos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Spanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitalis verovert de bal door een tackle van achteren. Vitalis speelt de bal door. Maleas rent richting de bal. Maleas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Maleas is nu in balbezit. Maleas geeft de bal voor. Fabiatos is nu in balbezit. Fabiatos schiet op doel. Tsagarakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AO Kalamarias - SOKRATES 0:3

69e minuut.
Gerothodoros passt de bal in één keer door. Sofronis rent richting de bal. Sofronis met een sublieme pass. Fabiatos is nu in balbezit. Fabiatos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sofronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofronis geeft een lange en hoge pass. Maleas rent richting de bal. Maleas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tsekouras de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Skiadellis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sofronis met de inworp. Fabiatos rent richting de bal. Fabiatos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AO Kalamarias - SOKRATES 0:4

80e minuut.
Daar is Gerothodoros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paiteris rent richting de bal. Met opzet legt Gerothodoros zijn tegenspeler op de grond. Gerothodoros krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Eggonopoulos passt de bal in één keer door. Daar is Kabouris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabouris met een sublieme pass. Fabiatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiatos schiet op doel. Tsagarakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AO Kalamarias 69%, SOKRATES 31%.
AO Kalamarias - SOKRATES 0:4