Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JONAS KASOMA hghghgh
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
12 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Paraskevaidis geeft de bal voor. Karafeskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Billias verovert de bal door een tackle van achteren. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Paraskevaidis de bal onder controle te krijgen. Gialamas rent richting de bal. Doumakis begaat een overtreding. Doumakis krijgt een gele kaart. Gialamas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bountouris met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Letsas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
JONAS KASOMA - hghghgh 0:1

40e minuut.
Oustabasidis rent richting de bal. Oustabasidis geeft een hoge lob. Daar is Sinodinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Billias rent richting de bal. Billias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Billias bereikt de bal nog maar net als eerste. Billias passt de bal zonder na te denken. Alexandrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathioudakis speelt de bal door. Alexandrakis geeft de bal voor. Gotzigiannis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JONAS KASOMA 35%, hghghgh 65%.
JONAS KASOMA - hghghgh 0:1

57e minuut.
Stratikis is nu in balbezit. Stratikis passt de bal in één keer door. Akrivopoulos probeert naar een medespeler te passen. Billias rent richting de bal. Billias schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gotzigiannis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Doumakis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kaitatzis komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Stratikis probeert naar een medespeler te passen. Kabouris rent richting de bal. Kabouris passt de bal in één keer door. Billias rent richting de bal. Billias haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Karafeskos is nu in balbezit. Kabouris onderschept slim de pass. Karafeskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris rent richting de bal. Kabouris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JONAS KASOMA 28%, hghghgh 72%.
JONAS KASOMA - hghghgh 0:1