Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thundernaikos Skendrebeu
Epithesi Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.4
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Benetatos rent richting de bal. Tsalpatouros is nu in balbezit. Tsalpatouros passt de bal zonder na te denken. Christodoulakis rent richting de bal. Christodoulakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Dokios is nu in balbezit. Dokios geeft een lange en hoge pass. Tsatoumas is nu in balbezit. Tsatoumas schiet op doel. Dimaras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Darivas rent richting de bal. Darivas probeert naar een medespeler te passen. Nikolis is nu in balbezit. Nikolis schiet op doel. Dimaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Kapetanopoulos passt de bal met de wreef. Dragonias geeft een hoge lob. Pantermarakis rent richting de bal. Pantermarakis haalt uit met een fantastische trap. Varveris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ziagas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Thundernaikos - Skendrebeu 0:1

39e minuut.
Nikolis heeft problemen om de bal te vangen. Gonias geeft een hoge lob. Tsagarakis speelt de bal door. Tsalpatouros is nu in balbezit. Tsalpatouros geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tsatoumas is nu in balbezit. Tsatoumas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thundernaikos - Skendrebeu 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thundernaikos 45%, Skendrebeu 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Thundernaikos - Skendrebeu 1:1

51e minuut.
Dokios bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokios met een sublieme pass. Nikolis is nu in balbezit. Nikolis haalt uit met een fantastische trap. Dimaras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thundernaikos - Skendrebeu 2:1

52e minuut.
Pantermarakis rent richting de bal. Kousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousis passt de bal zonder na te denken. Kousoulakis is nu in balbezit. Kousoulakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kousis haalt uit met een fantastische trap. Benetatos kopt de bal weg. Klungelig pakt Gonias de bal. Nikolis is nu in balbezit. Nikolis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gonias probeert naar een medespeler te passen. Nikolis heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gonias. Nikolis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Nikolis kan niet meer verder spelen. Gonias probeert naar een medespeler te passen. Fytanidis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thundernaikos 47%, Skendrebeu 53%.
Thundernaikos - Skendrebeu 2:1