Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ag fc thrilosfc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Kazantzakis met een sublieme pass. Mavrias bereikt de bal nog maar net als eerste. Varthis bereikt de bal nog maar net als eerste. Varthis geeft een hoge lob. Goulandris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Karras geeft een hoge lob. Inworp. Togias met de inworp. Anodinos rent richting de bal. Anodinos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Inworp. Floros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stylianopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafasis verovert de bal door een tackle van achteren. Kafasis geeft een hoge lob. Tobazis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ag fc - thrilosfc 1:0

36e minuut.
Vitalis geeft een hoge lob. Anodinos rent richting de bal. Kefallinos rent richting de bal. Kefallinos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Anthimidis de bal onder controle te krijgen. Paal! Anthimidis heeft problemen om de bal te vangen. Kioris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Klungelig pakt Vitalis de bal. Mavrias is nu in balbezit. Mavrias geeft de bal voor. Vitalis is nu in balbezit. Vitalis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ag fc 44%, thrilosfc 56%.
ag fc - thrilosfc 1:0

52e minuut.
Stylianopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Depountis verovert de bal door een tackle van achteren. Stylianopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stylianopoulos krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Varthis is nu in balbezit. Varthis passt de bal met de wreef. Kontizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Depountis onderschept slim de pass. Depountis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Anodinos probeert naar een medespeler te passen. Kefallinos is nu in balbezit. Varthis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Varthis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ag fc 41%, thrilosfc 59%.
ag fc - thrilosfc 1:0