Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPB United ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Pouliakos geeft de bal voor. Tsilivigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsilivigos passt de bal in één keer door. Nydriotis rent richting de bal. Nydriotis schiet op doel. Chrysomallis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nydriotis is nu in balbezit. Nydriotis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPB United - ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ 1:0

30e minuut.
Doxopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kogias rent richting de bal. Kogias met een sublieme pass. Nydriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nydriotis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kontodimos trapt de bal weg van het doel. Karadimos kan de bal niet met de borst controleren. Papavasiliou onderschept slim de pass. Foudoukidis is nu in balbezit. Foudoukidis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Doxopoulos rent richting de bal. Peridis onderschept slim de pass. Peridis probeert naar een medespeler te passen. Foudoukidis is nu in balbezit. Foudoukidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Charitodiplomenos trapt de bal weg. Fragias kopt de bal weg. Foudoukidis rent richting de bal. Foudoukidis haalt uit met een fantastische trap. Charitodiplomenos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPB United 57%, ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ 43%.
SPB United - ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ 1:0

54e minuut.
Cholis met de inworp. Peridis rent richting de bal. Peridis geeft de bal voor. Kourtidis rent richting de bal. Kourtidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPB United - ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ 1:1

59e minuut.
Fragias probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Kourtidis de bal onder controle te krijgen. Foudoukidis is nu in balbezit. Foudoukidis haalt uit met een fantastische trap. Charitodiplomenos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPB United - ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ 1:2

66e minuut.
Foudoukidis met een sublieme pass. Kourtidis probeert de bal aan de voet te houden. Tzoutzoukos verovert de bal door een tackle van achteren. Foudoukidis verovert de bal door een tackle van achteren. Foudoukidis schiet op doel. Paal!

72e minuut.
Karadimos rent richting de bal. Papavasiliou onderschept slim de pass. Kogias met een sublieme pass. Nydriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nydriotis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPB United 52%, ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ 48%.
SPB United - ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ 1:2