Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΕΛ 1964 bills city
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Tzerefos verovert de bal door een tackle van achteren. Kammenakis verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Grammenos zijn tegenspeler op de grond. Grammenos krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Syssovitis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Christopoulos met een snelle inworp. Gitsioudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gitsioudis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koliatsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliatsos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΕΛ 1964 - bills city 0:1

10e minuut.
Kammenakis speelt de bal door. Christopoulos rent richting de bal. Christopoulos geeft een hoge lob. Koliatsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliatsos schiet op doel. Remoundos bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Christopoulos rent richting de bal. Christopoulos geeft een lange en hoge pass. Tsakalidis rent richting de bal. Koliatsos is nu in balbezit. Koliatsos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Giakos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tsakalidis de bal. Met opzet legt Koliatsos zijn tegenspeler op de grond. Koliatsos krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Grammenos is nu in balbezit. Kammenakis verovert de bal door een tackle van achteren. Kammenakis probeert naar een medespeler te passen. Gitsioudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gitsioudis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koliatsos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΕΛ 1964 - bills city 0:2

35e minuut.
Grammenos verovert de bal door een tackle van achteren. Tsiforos rent richting de bal. Met opzet legt Koliatsos zijn tegenspeler op de grond. Koliatsos krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

36e minuut.
Glikos met een snelle inworp. Tsiforos is nu in balbezit. Kammenakis onderschept slim de pass. Glikos is nu in balbezit. Glikos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΕΛ 1964 54%, bills city 46%.
ΑΕΛ 1964 - bills city 0:2

63e minuut.
Okstsambos verovert de bal door een tackle van achteren. Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giakos passt de bal zonder na te denken. Gitsioudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gitsioudis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Giakos geeft een hoge lob. Tsakalidis rent richting de bal. Tsakalidis geeft een hoge lob. Kammenakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammenakis draait met de bal, schiet en ... Remoundos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Tsiforos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsiforos probeert naar een medespeler te passen. Grammenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gitsioudis verovert de bal door een tackle van achteren. Gitsioudis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Okstsambos probeert de bal met de borst te controleren. Tzerefos bereikt de bal nog maar net als eerste. Okstsambos rent richting de bal. Tzerefos onderschept slim de pass. Tzerefos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Voulgaris kopt de bal weg. Kammenakis probeert de bal aan de voet te houden. Tzerefos rent richting de bal. Tsiforos is nu in balbezit. Tsiforos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΕΛ 1964 57%, bills city 43%.
ΑΕΛ 1964 - bills city 0:2