Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skendrebeu SPB United
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Zabantias is nu in balbezit. Zabantias geeft een hoge lob. Papalexopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Kousoulakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousoulakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Zabantias rent richting de bal. Olybios verovert de bal door een tackle van achteren. Olybios passt de bal zonder na te denken. Nydriotis is nu in balbezit. Nydriotis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Gonias met een snelle inworp. Kapetanopoulos rent richting de bal. Kapetanopoulos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kousoulakis de bal. Kousoulakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skendrebeu 51%, SPB United 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skendrebeu - SPB United 0:0

53e minuut.
Kapetanopoulos is nu in balbezit. Olybios is nu in balbezit. Zabantias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zabantias krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Kogias passt de bal zonder na te denken. Tsitsopoulos rent richting de bal. Benetatos maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Benetatos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Benetatos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Tsitsopoulos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
Pouliakos verovert de bal door een tackle van achteren. Pouliakos probeert naar een medespeler te passen. Nydriotis is nu in balbezit. Nydriotis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Olybios onderschept slim de pass. Zabantias bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabantias speelt de bal door. Nydriotis rent richting de bal. Nydriotis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skendrebeu 55%, SPB United 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skendrebeu - SPB United 0:0