Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPB United Skendrebeu
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Gioulis geeft een hoge lob. Darlas geeft een hoge lob. Tsitsopoulos springt en kopt de bal. Nydriotis is nu in balbezit. Nydriotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPB United - Skendrebeu 1:0

7e minuut.
Papalexopoulos geeft de bal voor. Giaourtelis is nu in balbezit. Giaourtelis geeft de bal voor. Pantermarakis rent richting de bal. Pantermarakis haalt uit met een fantastische trap. Charitodiplomenos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Gonias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapetanopoulos is nu in balbezit. Kapetanopoulos geeft een hoge lob. Kousoulakis is nu in balbezit. Kousoulakis haalt uit met een fantastische trap. Charitodiplomenos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Daar is Tsitsopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsitsopoulos geeft de bal voor. Giaourtelis probeert de bal aan de voet te houden. Olybios bereikt de bal nog maar net als eerste. Olybios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tsitsopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Nydriotis rent richting de bal. Nydriotis haalt uit met een fantastische trap. Benetatos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SPB United - Skendrebeu 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPB United 43%, Skendrebeu 57%.
SPB United - Skendrebeu 2:0

51e minuut.
Pouliakos met een sublieme pass. Tsitsopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragonias begaat een overtreding. Dragonias krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Doxopoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kousoulakis is nu in balbezit. Christodoulakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousoulakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousoulakis draait met de bal, schiet en ... Charitodiplomenos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Dragonias geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pantermarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantermarakis probeert naar een medespeler te passen. Christodoulakis is nu in balbezit. Christodoulakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gioulis geeft een hoge lob. Inworp. Darlas met een snelle inworp. Olybios rent richting de bal. Olybios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kogias is nu in balbezit. Kogias geeft de bal voor. Antonakakis rent richting de bal. Olybios onderschept slim de pass. Olybios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gioulis passt de bal in één keer door. Pantermarakis rent richting de bal. Pantermarakis passt de bal met de wreef. Kousoulakis is nu in balbezit. Kousoulakis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPB United 41%, Skendrebeu 59%.
SPB United - Skendrebeu 2:0