Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skendrebeu ΑΕΛ 1964
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Benetatos trapt de bal weg van het doel. Dimitropoulos kopt de bal weg. Antonakakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tsiforos is nu in balbezit. Tsiforos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kapetanopoulos met een sublieme pass. Inworp. Grammenos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Glikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Glikos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kapetanopoulos onderschept slim de pass. Grammenos is nu in balbezit. Giaourtelis begaat een overtreding. Giaourtelis krijgt een gele kaart.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pantermarakis met de inworp. Christodoulakis is nu in balbezit. Christodoulakis draait met de bal, schiet en ... Livathinos probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Grammenos controleert de bal met de borst. Giaourtelis rent richting de bal. Giaourtelis met een sublieme pass. Kousoulakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousoulakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skendrebeu - ΑΕΛ 1964 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skendrebeu 42%, ΑΕΛ 1964 58%.
Skendrebeu - ΑΕΛ 1964 1:0

55e minuut.
Dimitropoulos is nu in balbezit. Dimitropoulos passt de bal met de wreef. Tsiforos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzerefos rent richting de bal. Tzerefos schiet op doel. Dimaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Grammenos geeft de bal voor. Gioulis rent richting de bal. Gioulis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kousoulakis de bal. Kousoulakis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skendrebeu 62%, ΑΕΛ 1964 38%.
Skendrebeu - ΑΕΛ 1964 1:0